De Tafel van Zien

Werkplaats:

Westbroekse Binnenweg 52 a                               

3612 AJ  Tienhoven/Utrecht

Postadres: 56 a 74

E  emailels@gmail.com

M +31(0)622250476 

 

 

 

 

 

 

Producten, meubels en interieur ten dienste van mensen met hun eigen specifieke wensen, leefstijl en ruimte. De vorm volgt de behoefte van de mens en zijn omgeving. Hergebruik van materialen en heldere ontwerpen passen binnen deze visie. 

De ideeen ontstaan vanuit de verdieping in de vraag en behoefte en uiten zich al pratend en nadenkend over mogelijke oplossingen. 

De financiele ruimte hoeft geen obstakel te zijn; het is ook mogelijk samen te bekijken wat we met minimale middelen en eigen bijdrage in de vorm van samenwerking, kunnen realiseren.

De laatste jaren werk ik vaak samen met Casper van den Berg, bouwkundige, van Cas Bouwprojecten.

M  06 42812013   |  T  0346 215635  |  www.casbouwprojecten.nl

We combineren zijn grote, constructieve gebaren met mijn inbreng voor details en afwerking. Daarnaast is er een overlap in het maken van meubels. 

In het verleden heb ik in eigen beheer produkten vervaardigd en gedistribueerd via o.a. Leitmotiv (Present Time), Strand NL en eigen netwerk. Voorbeelden hiervan zijn de Kandelaarkaars (1995), een lamp van beton en een hangkast die opgebouwd was uit een enkel kartonnen element die voorzien was van rilnaden waardoor de kast uitwaaierde en vorm kreeg naarmate hij gevuld werd.

Ondertussen werk ik weer aan een aantal ideeen die ik in de nabije toekomst verder wil uitwerken in eigen beheer.

visitekaartje