Grafisch werk

A5 map voor de Vrijwilligers Centrale Utrecht

Ontwerp voor een A5 ringband voor de verschillende hulpverleners in Utrecht: voor het bewaren van elkaars info en -ipv onderin een la te belanden- actief in gebruik te nemen met als doel de onderlinge samenwerkingsverbanden te versterken. Het doel is vertaald naar het ontwerp: de kaft is een afbeelding van een map in gebruik. De mapjes zijn op bijeenkomsten uitgedeeld waar de deelnemers meteen elkaars info in het mapje konden doen en deze meteen actief persoonlijk en 'eigen' konden maken met de bijgeleverde stickers, tabbladen en andere inhoud op de aanwezige 'inpaktafel'.

De foto voor de bedrukking van de omslag.

Mijn eigen A5 map in gebruik.

 

 

Kaartjes en display/houder voor de Infolijn Utrecht

Ontwerp voor kaartjes en een kaartjes-display/houder om meer bekendheid te geven aan de Infolijn Utrecht. De houder en kaartjes zijn bedoeld voor o.a. wachtkamers van huisartsen en andere hulpverleners. Het ontwerp moest helder zijn en laag in kosten. 

Tijdens een aantal bezoekjes aan wachtkamers trof ik (volle) prikborden aan met een zelfde soort en formaat flyers en A4 of A5jes en losse kaartjeshouders op tafeltjes. In het ontwerp is een poster gevouwen tot kaartjeshouders en de vorm is een (info-)lijn. De kaartjes zijn om mee te nemen en hebben 8 verschillende vragen op de bovenzijde staan waarvoor je de Infolijn Utrecht zou kunnen bellen of mailen. 

Gevouwen poster als kaarthouder/display aan een wand.

 

 

Visitekaartje

 

 

Huisstijl voor Fontein Energie,

praktijk voor Biodynamische Cranio-sacraal Therapie, A4 briefpapier

 

 

Visitekaartje Werkx, voor- en achterzijde inclusief snijlijnen.

visitekaartje voor- en achterzijde

 

 

Achterzijde van de flyer voor het boek Improviseer! van Wilmie Voortman

Achterzijde flyer voor het boek Improviseer!